Semalt: Cara kanggo nganalisa Prestasi SEO Sampeyan


JADI KONTEN
1.. Pambuka
2.. Napa nganalisa kinerja SEO ing wiwitan?
3.. Nganalisa kinerja SEO sampeyan
4.. SERP
5.. Konten
6.. Webmaster Google
7.. Kacepetan Kaca
8. Kesimpulan

Pambuka

Pengin pangkat luwih dhuwur ing Google TOP? Pengin drive lalu lintas luwih akeh menyang situs web sampeyan? Pengin nambah kemungkinan sukses bisnis sampeyan? Analisis SEO bisa uga mung bab sing sampeyan butuhake. Informasi sing diklumpukake bisa mbantu njupuk keputusan strategis kanggo ningkatake peringkat situs web ing mesin telusuran, ndorong lalu lintas luwih akeh menyang situs sampeyan lan liya-liyane.

Semalt duwe alat analytics situs web sing kuat kanggo pemantauan pasar sing efektif; pelacakan posisi situs web lan pesaing sampeyan; lan uga menehi laporan bisnis analytics sing lengkap kanggo sampeyan.

Napa nganalisa kinerja SEO ing wiwitan?

1. Kanggo ngawasi posisi situs web sampeyan: Kanthi Semalt, sampeyan ngidini nggawe gambar lengkap babagan carane tumpukan kanggo bisnis sampeyan ing pasar online. Kanthi informasi sing dipikolehi, sampeyan bakal bisa nyorot poin penting ing karya sing bakal teka.

2. Kanggo nemokake pasar anyar: Sampeyan bakal nemokake kesempatan anyar kanggo distribusi barang lan layanan lan pangembangan merek sampeyan ing negara tartamtu sing bakal nyebabake strategi bisnis sing gegandhengan karo wilayah kanggo bisnis sampeyan.

3. Kanggo njaga posisi pesaing sampeyan: Semalt uga nyritakake kabeh informasi babagan kahanan pesaing sampeyan. Pangertosan iki bakal mbantu sampeyan ngembangake strategi sing efektif kanggo terus luwih dhisik ing pakem amarga sampeyan bakal nemokake prekara sing ditindakake kanthi bener sing bisa digunakake kanggo nggawe strategi sing efektif.

4. Kanggo nggawe presentasi analisis sampeyan: Semalt menehi kesempatan unik kanggo nggawe laporan label putih saka analisis sampeyan kanthi gampang bisa didownload ing format PDF utawa EXCEL saka situs kasebut. Iki penting banget nalika sampeyan kudu nggawe presentasi kanggo klien utawa tim sampeyan.

Nganalisa kinerja SEO sampeyan

Sawise mlebu ing dashboard sampeyan, sampeyan bisa ngeklik lambang menu ing sisih kiwa ngendi sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar pilihan kanggo nganalisa SEO.


Ing sisih paling ndhuwur, sampeyan duwe pilihan kanggo nambah situs web sing pengin dianalisis. Ing ngisor iki, sampeyan duwe tombol dashboard sing bisa sampeyan terus ngeklik kapan wae sampeyan pengin pindhah menyang dashboard.

Banjur ing ngisor tombol dashboard, minangka alat analisis Semalt utama sing dipérang dadi 4 bagean - SERP, Konten, Webmaster Google lan Page Speed.

Ayo goleki saben alat kasebut bisa digunakake. Penting kanggo dicathet ing kene yen sampeyan bisa ndownload laporan ing ngendi wae yen ndeleng tombol 'Get Report'.

SERP

SERP duwe 3 bagean ing ngisor iki:

a. Kata kunci ing TOP: Laporan sing ditampilake ing kene nampilake kabeh tembung kunci sing rangking situs sampeyan ing asil telusuran organik, kaca rangking, lan posisi SERP kanggo tembung kunci tartamtu. Yen sampeyan ngeklik 'Kata kunci ing TOP', sampeyan bakal digawa menyang kaca sing bisa ndeleng jumlah tembung kunci ing TOP, distribusi tembung kunci miturut TOP lan rangking dening tembung kunci.

'Nomer Kata Kunci' minangka grafik sing nuduhake jumlah tembung kunci ing Google TOP ing wektu sing suwe. Iki mbantu sampeyan mriksa mriksa jumlah tembung kunci rangking situs web ing ndhuwur 1-100 asil telusuran organik.

Kanthi distribusi 'Kata Kunci dening TOP', sampeyan bisa nemokake jumlah tembung kunci sing tepat ing rangking situs web kanggo Google TOP 1-100 asil telusuran organik tanggal sadurunge.


'Peringkat miturut tembung kunci' minangka tabel sing nuduhake tembung kunci sing paling populer ing kaca situs web sampeyan ing asil telusuran organik Google TOP. Tabel uga bakal nuduhake posisi SERP sampeyan kanggo tanggal sing dipilih lan pangowahan sing wis dumadi tanggal sadurunge. Yen klik tombol 'ngatur kelompok', sampeyan bisa nggawe tembung kunci klompok anyar, ngatur sing ana utawa sampeyan bisa milih milih tembung kunci saka tabel 'Rankings by Keywords' ing ngisor iki lan ditambahake menyang klompok kata kunci. Iki penting amarga bisa digunakake kanggo ngawasi kemajuan situs web kanthi subyek, URL, lsp.

Semalt uga menehi sampeyan kesempatan kanggo nyaring data ing tabel kanthi parameter sing beda - tembung kunci utawa bagean kasebut, URL utawa bagean kasebut, Google TOP 1-100 lan ganti posisi.

suwala b. Kaca Paling Apik: Yen sampeyan ngeklik 'Kaca paling apik', sampeyan bakal dituduhake kaca ing situs sampeyan sing menehi lalu lintas organik paling dhuwur. Sampeyan kudu sinau kanthi teliti, nggoleki kesalahan SEO ing kaca, ndandani kasalahan kasebut, nambah konten sing luwih unik uga promosi kaca-kaca iki kanggo generasi lalu lintas luwih akeh saka Google.

'Kaca sing paling apik sajrone wektu' yaiku grafik sing mbukak owah-owahan jumlah halaman situs web sampeyan ing TOP wiwit wiwitan proyek sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng data saben minggu utawa saben wulan nalika sampeyan ngukur skala kasebut.

Ing ngisor iki, 'Kaca-kaca sing paling apik', sampeyan duwe alat 'Bedane' sing mbantu nemokake nomer situs web ing Google TOP 1-100 asil telusuran organik tanggal sadurunge. Sampeyan bisa ngoper skala kanggo mriksa prabédan saben minggu utawa saben wulan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo ndeleng prabédan kanthi angka utawa ing format diagram.

Ana uga grafik sing disebut 'Stats keyword keywords stats' sing nuduhake owah-owahan jumlah tembung kunci sing dipilih kaca sing dideleng ing Google TOP saka awal proyek kasebut.




Pungkasan, kita duwe 'Halaman ing TOP', yaiku tabel sing nuduhake jumlah tembung kunci sing kaca tartamtu wis ditingkat ing Google TOP kanggo tanggal sing dipilih. Sampeyan uga bisa nyaring dhaptar kaca sing paling apik kanthi URL utawa bagean kasebut lan uga milih milih kaca ing situs web sing ana ing rangking TOP 1-100.

c. Pesaing: Iki sampeyan bakal nemokake kabeh situs web sing pangkat ing 100 100 kanggo tembung kunci sing padha karo situs web sampeyan. Sampeyan uga bisa ndeleng ing endi sampeyan ngadeg ing saingan sampeyan kanthi jumlah kabeh tembung kunci ing TOP 1-100.
Ing kaca iki, sampeyan bakal nemokake sekumpulan blok sing diarani 'Kunci Kata Kunci' sing nampilake jumlah tembung kunci sing dituduhake sing situs sampeyan lan pangkat pesaing TOP 500 ing Google SERP.

Sabanjure, sampeyan nemokake 'Shared Keywords Dynamics' yaiku grafik sing nuduhake owah-owahan jumlah tembung kunci sing dituduhake sing pesaing spesifik sampeyan wis ditingkat ing TOP.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ndeleng 'Kompetisi ing Google TOP' yaiku tabel sing mbukak jumlah tembung kunci sing dituduhake sing sampeyan lan pangkat situs web pesaing sampeyan ing TOP. Semalt menehi pilihan kanggo sinau bedane karo jumlah tembung kunci sing dienggo bareng tanggal sadurunge. Sampeyan uga bisa nyaring dhaptar situs web saingan sampeyan kanthi nggunakake domain lengkap utawa bagean kasebut lan sampeyan bisa nyederhanakake dhaptar mung situs web sing wis ngetik TOP 1-100.


KONTEN

Ing bagean konten, sampeyan bakal bisa ndeleng alat 'Kaca Uniqueness Check' sing sawise ngeklik bakal nggawa sampeyan menyang kaca dhewe. Iki sampeyan bakal ngerti yen Google nganggep halaman web sampeyan unik utawa ora. Sampeyan kudu nyathet, sanajan sampeyan pancen yakin manawa keunikan konten kaca web sampeyan, bisa uga bisa uga disalin dening wong liya. Lan yen wong kasebut ngindeks konten kasebut sadurunge sampeyan, Google bakal ngerteni minangka sumber utama nalika konten sampeyan bakal diwenehi plagiarized. Sampeyan ora pengin kena paukuman Google amarga Google ngukum sampeyan yen sampeyan duwe konten plagiarized ing situs web sampeyan.

Semalt menehi skor persentase keunikan supaya sampeyan ngerti kepiye konten situs web ing mripat Google. Skor 0-50% ngandhani yen Google nganggep konten sampeyan plagiari lan ora ana kemungkinan tuwuhing posisi ing kaca web kasebut. Semalt bisa mbantu sampeyan ngganti konten saiki kanthi unik kanggo menehi skor sing luwih apik.

Ing 51-80%, Google nganggep konten sampeyan minangka tulisan ulang paling apik. Halaman web sampeyan duwe kasempatan ramping ing wutah situs web. Nanging kenapa tetep rata-rata nalika Semalt bisa menehi sing paling apik?

Ing 81-100%, Google nganggep halaman sampeyan minangka unik lan posisi halaman web sampeyan bakal paling gampang ora ditrapake ing Google SERP.

Sampeyan bakal nemokake dhaptar kabeh konten teks sing dideleng Googlebot ing kaca web tartamtu sing dimaksud (Semalt uga bakal mbantu sampeyan nyorot bagean duplikat isi kaca web).


Uga, sampeyan bakal nemokake tabel sing diarani 'Sumber Konten Asli'. Iki minangka dhaptar situs web sing dianggep Google minangka sumber utama ing situs web sampeyan. Ing kene sampeyan bisa ngerti persis apa bagean konten kaca sing ditemokake ing saben situs web kasebut.



WEBMASTER GOOGLE

Iki minangka layanan sing nuduhake sampeyan carane situs web ditampilake ing asil telusuran organik Google nalika ngenali masalah indeksasi kanggo sampeyan. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake ringkesan, kinerja lan sitemaps.

a. Ringkesan: Ing bagean ringkesan, sampeyan bisa ngirim lan verifikasi situs web. Sampeyan uga bisa nambah URL menyang indeks Google.
suwala b. Kinerja: Data sing dipikolehi ing kene bakal menehi pitunjuk babagan efektifitas situs web sampeyan. Sampeyan bisa mbandhingake data kanggo wektu / wektu tartamtu. Iki bakal mbantu sampeyan nemokake kekuwatan situs web lan uga kabeh kesalahan sing mengaruhi peringkat ing TOP.

c. Peta Situs: Iki sampeyan bisa ngirim sitemap situs web sampeyan menyang Google kanggo ndeleng sitemaps sing wis diindeks lan sing ana kesalahan.

Ing tabel 'Dihantar Peta', sampeyan bisa ndeleng nomer sitemaps sing wis dikirim menyang konsol telusuran Google. Saka kene, sampeyan bisa mriksa status uga nomer URL sing ngemot.

PAGE SPEED

Alat 'Kaca Speed Analyzer' digunakake kanggo nemtokake manawa wektu kaca sampeyan cocog karo standar Google. Uga bakal ngenali kesalahan sing kudu ndandani lan menehi saran asil dandan sing bisa ditrapake kanggo nambah wektu mbukak kaca web sampeyan. Bakal niru umume rata-rata beban kanggo browser desktop lan seluler.

KESIMPULAN

Siji wong ora bisa overhasi pentinge nganalisa kinerja SEO lan saka artikel iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nindakake kanthi cara paling apik - cara Semalt.

mass gmail